2014. június 27., péntek

Panoráma a jakuzziból

A SpaTrend Terasz valószínűleg az idei nyár egyik legkellemesebb és legpihentetőbb helyszíne lesz - muszáj volt, hogy megnézzem, lecsekkoljam, és persze megírjam nektek a benyomásaimat. :)

Sajtóanyagból értesültem arról, hogy megnyílt Budapest egyik legszebb panorámájával rendelkező terasza, a SpaTrend Terasz. Az Oxygen Wellness Naphegy tetőtéri terasza ezen a nyáron jakuzzival, kényelmes kerti bútorokkal és grill specialitásokkal várja a vendégeket. Jól hangzik, ugye? :)


A sajtótájékoztatót június 25-én rendezték meg, ahol welcome drinkünket szürcsölgetve Vezse Rolandtól, a Spa Trend Kft. alapítójától megtudhattuk: a cég nem kisebb célt tűzött maga elé, mint azt, hogy még közelebb hozza a spa élményt a vendégek számára.

A masszázsmedencéiről, kerti bútorairól, szauna házairól, grill készülékeiről ismert cég szeretné, ha minél szélesebb körben ismertté válnának a termékeik, és azok jótékony hatásai. „Ha jakuzziról van szó, ma már nem csupán egy meleg vízzel feltöltött medencéről beszélünk, hanem egy olyan termékről, amely fontos szerepet tölt be az életünkben és a rekreációban is. A jakuzzi az egészségünkre is kedvező hatással van, mert igazoltan csökkenti a stresszt, jótékony hatással van a cukorbetegségre, erősíti az immunrendszert, és ráadásul a benne töltött idő felér egy mély meditációval. Mindez ma már közösségi élménnyé is válhat, hiszen ezeket a termékeket gyakran épp kerti partik, családi összejövetelek során használják. Ezt az érzést szerettük volna megosztani, és elérhetővé tenni mindazok számára, akik ellátogatnak ide, hogy a spa élmény a mindennapok részévé válhasson. Emellett nem titkolt vágyunk, hogy rámutassunk arra, nincs is szebb éke egy kertnek, mint egy jakuzzi!” – osztotta meg tapasztalatait Vezse Roland.



A sajtótájékoztató végén, a teraszon azt is megtudtam, hogy az itt kialakított SpaTrend Terasz kéthetente várja majd különleges programokkal és wellness élményekkel a vendégeket. Lehet napozni, pihenni, pezsgőfürdőzni, illetve - nem mellékesen - a csodás panorámában gyönyörködni. Ez szerintem úgy a legjobb, ha az egy fekvő, és két ülőhellyel rendelkező Jetsetter jakuzziban közben átengedjük magunkat a vízsugarak kényeztető masszírozásának. Jól hangzik, ugye? :)

És még egy érdekesség: a SpaTrend Teraszán a Broil King kanadai rozsdamentes acél gázgrill készülékein változatos falatokat készítenek a Lacavore étterem séfjei a hétvégék folyamán. Az Imperial, Regal és Sovereign 90 szettek (amiknek nemcsak a neve fenséges, hanem a rajtuk készülő falatok is) 2 perc alatt melegszenek fel a megfelelő sütő hőmérsékletre, hogy különálló sütő felületeiken akár egy, vagy több grill rácson készülhessenek a finomságok.


Nem is szaporítom tovább a szót :) további információért és csodás jakuzzis fotókért nézzétek meg a www.spatrend.hu oldalt - nekem máris bővült egy-két termékkel a kívánságlistám... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése